Tornar

VIC, SOLIDARITAT I COOPERACIÓ

La regidoria de Cultura i Ciutadania de l'Ajuntament de Vic ens ha confiat la comunicació de diferents accions dedicades a la cooperació i, a més, la dinamització de la campanya “En tens ganes” del Consell Local de Cooperació.

Una de les accions ha consistit en donar llavor de patata als horts urbans, un hort escolar i a les organitzacions professionals agràries. Les van plantar i ara s'està recollint el producte que anirà al Banc dels Aliments de Vic. Podeu veure tres vídeos que us detallen aquestes accions.

La collita als horts urbans de Vic i a l'escola Guillem de Montrodon.

http://youtu.be/wDALzc1rDcU

Una acció de divulgació als casals d'estiu que va organitzar l'Ajuntament de Vic

http://youtu.be/3k_tPAzv6Yc

Una informació de La Sexta per l'informatiu de tot l'estat sobre la iniciativa de les llavors de patata a Vic

http://youtu.be/KsBEGJRx5Hg

 

En un altre ordre de coses, es demana a les entitats ciutadanes la seva col·laboració en la campanya “En tens ganes” organitzant un acte de sensibilització i/o de recollida de diners pel Banc dels Aliments. Hi ha productes com ara les patates i l'oli que cal comprar-los ja que les donacions d'aquests aliments són escasses. Podeu veure dos vídeos relatius a la resposta de les entitats

Els participants a la Cursa Manlleu-Vic que organitza el Club Atlètic Vic han contribuït amb un euro que s'ha afegit al preu de la inscripció.

http://youtu.be/65MM8aGXXlw

La colla castellera Els Sagals va recaptar fons pel Banc en un sopar social i l'anxaneta va aixecar el logo de la campanya en l'exhibició de la Diada de la Central.

http://youtu.be/9SCRbyFSsoc

Tornar